Axelsons massasje stockholm Et populært kurs for deg som vil lære å gi dine nære og kjære en skjønn og avslappende massasje. Også et utmerket. Massasje Oslo Sentrum – Edvard Eidem Kurka har 18 års erfaring og er en del av lærerteamet på Axelsons Body Work School og holder til sentralt i Oslo. Her er de meste populære 25 Massage profilene i Oslo Area på LinkedIn. Nåværende, Idretts Massør, Baby Massasje Instruktør, Lærer Axelsons i Massasje i. Alf er utdannet massasjeterapeut hos Axelssons i Oslo. Han har et brennende engasjement for å løse opp i stramme muskler, og har med årene bygd seg opp.

Massasjekurs hos Axelsons

Axelsons massasje stockholm På kurset får du to kop Utdannelsen omfatter avanserte behandlingsteknikker, teori og praksis: Yrkesutdannelser - Massasje Massør Velværemassør Massasjeterapeut. Michal er utdannet fysioterapeut i University of Physical Education i Poznan.

Du kan även skicka ett brev till Axelsons Gymnastiska Institut, Box82 Stockholm eller besöka oss på någon av våra skolor. Massasje og assisterte tøyninger basert på yoga behandler problemer og ubalanser og stimulerer kroppen til å gjenopprette sin naturlige helse og vitalitet.

IFH/Institutt For Helhetsmedisin: Massør, Massasjeterapeut, Muskelterapeut. Grunnstudium medisin, Veks Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm Sverige. Axelsons Body Work School tilbyr gode kurs innen Helsemassasje, i , ledet utviklingen av moderne Svensk massasje og kroppsterapier i Skandinavia. Axelsons er Nordens største og eldste skole for utdanning og kurs innen Massasje, Yogalærer, Rosenmetoden med flere.

Sjekk alle våre utdanninger.‎Elevbehandlinger · ‎Massasje · ‎Kontakt oss · ‎Healingmassasje.

Axelsons Body Work School har Nordens største utvalg av massasjekurs og utdannelser. Et populært kurs for deg som vil lære å gi dine nære og kjære en skjønn og avslappende massasje. Også et utmerket. Axelsons har arrangert massasjeutdannelser siden Lær den klassiske svensk massasje og andre effektive metoder hos oss.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail