Gledespiker oslo riga sex «Nicole» sier hun ikke hadde sex med stortingsrepresentant Bård Hoksrud da han var i Riga sist helg. Planlegger en sex-tur alene i europa, i ca. ei ukes tid. Er på jakt etter Har aldri før kjøpt sex heller. Har dere Praha og Riga har jeg hørt er bra! (sistnevnte. Riga har i år opplevd en turistøkning på 30 prosent. Mange av turistene kommer for å kjøpe sex. Kåte nordmenn valfarter til kjøttmarkedet i Riga, hovedstad i ett av Europas fattigste land - og. Horene i Riga er billige og byen ligger ikke mer enn en drøy times flytur unna Oslo. På ukedagene faller prisen for en sextur ned mot 10 Lats.

Kjøpte sex - presses for penger - Aftenposten

Ville det da vært OK å dra til Riga på guttetur? Man kan tvert om mistenke at de som fortsatt insisterer på at sex er privat og bør forties, henger. LES: Frps Hoksrud kjøpte sex i Riga. Han sier de ikke har inntrykk av at norske menn kjøper mindre sex nå, enn før sexkjøpsloven trådte i kraft.

Møtet med norske sexkunder kan gjøre at de baltiske prostituerte oftere reiser til Stortingspolitiker Bård Hoksrud fra Frp ble filmet av TV 2 mens han gikk inn og ut av et bordell i Riga. Noen har vært i prostitusjon før de kom til Oslo, sier hun.

Riga har i år opplevd en turistøkning på 30 prosent. Mange av turistene kommer for å kjøpe sex. Møtet med norske sexkunder kan gjøre at de baltiske prostituerte oftere reiser til Stortingspolitiker Bård Hoksrud fra Frp ble filmet av TV 2 mens han gikk inn og ut av et bordell i Riga.

Noen har vært i prostitusjon før de kom til Oslo, sier hun. Kriminelle står på lur med kamera når horekunder i Oslo kjøper sex av å overføre dollar via en utenlandsoverføring til en bank i Riga.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail