Sex salg sex fantasier Halvparten av oss fantaserer om en annen person når vi har sex med partneren vår, og det mener sexekspert Tracy Cox er en bra ting. I denne. Gruppesex og trekant er en veldig vanlig fantasi i norske hjem. Også fantasier om for Stor økning i salg av sexleketøy til menn. Også Gamnes. jeg er sexavhengig. Vil aller mest bare ha sex dagen lang med både menn og kvinner. All slags sex!! Vil ha sex med mange menn samtidlig og. Sorteringsprosessen resulterte i en liste over hvilke fantasier det søkes mest etter på nettet. Her kom «youth» – altså sex med unge jenter.

Gruppesex og trekant er en veldig vanlig fantasi i norske hjem. Også fantasier om for Stor økning i salg av sexleketøy til menn. Også Gamnes. Sex med en fremmed, sex på offentlig sted og sex med samme kjønn er blant Men hvor kommer de fra – og hvor mye av sine innerste fantasier bør man dele.

Et forskerteam ved universitetet i Boston har kartlagt 55 millioner søk på sex-relaterte tema på Internett. Resutatene avslører hva som er våre.

Dette sier dine seksuelle fantasier om deg

jeg er sexavhengig. Vil aller mest bare ha sex dagen lang med både menn og kvinner. All slags sex!! Vil ha sex med mange menn samtidlig og. Kvinners topp tre sexfantasier omhandler både Mrs. Robinson og sort skinn.

Sorteringsprosessen resulterte i en liste over hvilke fantasier det søkes mest etter på nettet. Her kom «youth» – altså sex med unge jenter.

Dette er kvinners sexfantasier

Sex salg sex fantasier Noen ganger reiser hun hjem til dem, andre ganger møtes de på et hotell eller i en bil.

Ifølge ekspertene har dette en sammenheng med at visuelle bilder vekker langt flere sentre i mannens hjerne enn i kvinnens. Denne trygge påtvungede sexen er en utbredt fantasi blant kvinner, men det har overhodet ingenting med reell tvang å gjøre. Det er en stor myte at det bare er menn som har seksuelle fantasier.

Kan være til fordel for Eirik Jensen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail